Lichtjestocht Landsmeer/Ilpendam

Afgelopen december hebben wij een schitterende lichtjestocht georganiseerd. De ervaring van de chauffeuse staat hier onder:

“17 december 2013 gingen we met 30 bewoners van het Mozartplantsoen en 4 bussen naar Landsmeer en Ilpendam om te genieten van de verlichte huizen en tuinen !
We zijn om 17.00 uur vertrokken van het Mozartplantsoen wat al heel gezellig begon , voordat iedereen in de bus zat hadden we al veel plezier , de sfeer zat er goed in !!!
Voordat we naar Landsmeer gingen zijn we eerst naar Monnickendam gereden , een heel gezellig dorpje ( stadje ) waar de mensen ook de boel leuk versiert hadden , dus een klein voorproefje van wat ons te wachten zou staan !!
Eenmaal aangekomen in Monnickendam , rond de klok van 18.00 uur hebben we eerst heerlijk uitgebreid gegeten in een restaurant !
Dolle boel natuurlijk , want je stapt gelijk met 34 man naar binnen , we hadden het restaurant voor ons zelf , het eten was perfect en de bediening ontzettend aardig !!
We hebben genoten van een heerlijke maaltijd , iedereen was er ook uiterst tevreden over !!
De sfeer werd er alleen maar leuker door , iedereen had reuze plezier en zaten uitgebreid met elkaar te babbelen , was enig om te zien !
Maar we moesten na 2 uur toch maar weer opstappen want we gingen natuurlijk kijken naar de verlichte huizen en tuinen , dus iedereen weer in de bussen gezet , en rond de klok van 20.00 uur reden we richting Landsmeer !!
Eenmaal aangekomen in Landsmeer zagen we gelijk al die mooie lichtjes , dus stapvoets gereden om al het moois te bekijken , de een nog mooier dan de andere huizen en tuinen kwamen we tegen !!
We hoorde alleen nog maar ” ohhhh wat mooi , en kijk daar ook al zo mooi ” we kwamen ogen te kort !
Dus hebben we eerst de rechterkant bekeken van alles , en op de terugweg de linkerkant bekeken , zodat we niets hoefde te missen !!
Gelukkig was het niet zo druk , dus konden we ook nog even stoppen om het nog beter te kunnen zien !
Ongelofelijk wat die mensen er een werk van gemaakt hebben om alles zo mooi te versieren , echt geweldig !!
Het was kortom een hele geslaagde avond , en gingen met een voldaan gevoel weer richting Almere !!
Om 22.00 uur kwamen we weer aan op het Mozartplantsoen , en iedereen ging met een tevreden gevoel naar binnen , en wij de chauffeurs hadden een geweldige avond gehad ( zeker voor de herhaling vatbaar ) we hebben genoten met ze allen !!!

Groetjes Debby”

foto 5

foto 4 (1)

foto 1 (2)

Salders Dagtochten