.
Taxi
Garage
Rijopleidingen
Leerwerkbedrijf
axi | vervoer op maat | vaste prijs | Taxi Salders

rolstoeltaxi binnenkant

rolstoelvloer

Met trots mag SALDERS stellen dat zij de grootste rolstoeltaxi vervoerder is van Amsterdam, Almere en ’t Gooi. Dit vervoer brengt veel vaardigheden met zich mee voor onze chauffeurs. SALDERS heeft in de afgelopen jaren een eigen opleidingsplan ontwikkeld waarbij onze eigen opleider regelmatig opleidt en chauffeurs bijschoolt voor dit vervoer.

Al onze rolstoel taxi’s voldoen aan de modernste eisen die dit vervoer met zich meebrengt. Het vast zetten van rolstoelen op vier onafhankelijke punten op de vloer en het aanbrengen van een veiligheidsgordel is een vanzelfsprekendheid waar u als gebruiker op mag rekenen.

Wij beschikken over diverse soorten rolstoel toegankelijke voertuigen. De meest gebruikelijke zijn de grote Rolstoelbussen waar ruimte is voor maximaal 6 rolstoelen en de kleine personenwagen uitvoering die ruimte biedt aan 1 rolstoel en 4 zitplaatsen voor overige passagiers.

De aanvraag kan variëren van een kleine rit in de buurt tot een weekendje weg met familie. Voor een enkele reis kunt u gemakkelijk met het onderstaande formulier berekenen hoeveel de reis u gaat kosten. Mocht u op zoek zijn naar een uitgebreidere oplossing kunt u ons offerte aanvraag formulier voor de taxi gebruiken door hier te klikken.

Voor het vervoer met de rolstoel rekenen wij hetzelfde tarief als het vervoer met een personenbus. Houdt er rekening mee dat u bij het aantal personen 8 invult, zodat het systeem het berekend als een personenbus.

Het minimum tarief voor een Rolstoeltaxi in Amsterdam en Almere is 25,00 EUR. Het systeem houdt nog geen rekening met het minimum tarief. Indien het weergegeven tarief lager is dan het minimum dient het verschil in het voertuig te worden voldaan.


In bezit van Taxi Keurmerk


Gediplomeerd personeel


Altijd een Rolstoeltaxi beschikbaar

Instructievideo’s van Rolstoeltaxi’s die in gebruik zijn bij Salders


Rolstoeltaxi Bus (Max. 4/6 rolstoelen)

Rolstoeltaxi Personenwagen (Max. 1 rolstoel)

Taxi met rolstoel lift

Rolstoeltaxi opklapbare stoelen

© 2017 - SALDERS Groep