Taxi Salders hoofdsponsor van Gouden Dagen

‘Gouden’ verwendag Polderburen

Maandag 28 oktober werden de bewoners van Polderburen verrast met een lekkere verwendag. Ook kwam burgemeester Jorritsma langs om de hoofdsponsor van de Gouden Dagen bekend te maken.

De rondgangen van Polderburen waren versierd en voorzien van kleine hoekjes. Daar kon genoten worden van bijvoorbeeld een handmassage, papieren bloemen op aanvraag, een vers gebakken wafel, aaidieren van het asiel, live saxofoonmuziek of een lekker hapje. Ook was er een verhalenverteller die de bewoners mee terug nam naar ‘die-goede-oude-tijd’.

Nieuwe hoofdsponsor Gouden Dagen

En alsof dit allemaal nog niet feestelijk genoeg was, werd dit moment aangegrepen om de hoofdsponsor van de Gouden Dagen bekend te maken. Taxi Salders doneert jaarlijks een vast bedrag aan Stichting Gouden Dagen Polderburen. Dit werd onder het genot van koffie en een lekkere versnapering bekend gemaakt door burgemeester Annemarie Jorritsma.

Annemarie Jorritsma is persoonlijk betrokken bij Polderburen en actief lid van comité Gouden Dagen. Medewerkers en vrijwilligers van Polderburen waren vereerd met haar komst. Het was ondanks het onstuimige weer een geslaagde dag die zonder de inzet van de vrijwilligers en medewerkers niet mogelijk was geweest.

Publicatiedatum: 30-10-2013