Vervoerssoorten

Vervoerssoorten

Salders Zakelijk

Voor zakelijk vervoer is Salders uw aangewezen partner. Op het gebied van evenementen- en congresvervoer heeft Salders een uitstekende reputatie. Ook bieden wij volledig verzorgde excursies voor zakelijke relaties. En als het gaat om zakelijk- of directievervoer heeft Salders een toonaangevende positie verworven. Met een uitgebreid wagenpark en uitstekend opgeleide chauffeurs kunnen wij voldoen aan al uw wensen en eisen.

Salders Groepsvervoer

Dagelijks worden met de 8-persoons bussen van Salders tientallen kinderen van en naar school gebracht. Tientallen ouderen worden dagelijks veilig en comfortabel naar hun dagopvang vervoert. Door de grote beschikbare capaciteit zijn wij één van de weinige vervoerders die uw grootschalige vervoersprobleem kunnen oplossen. Of het nu gaat om uw jaarlijkse bedrijfsfeest, een eenmalig evenement of een familie-uitstapje waar ook voor die ene keer niemand de verantwoordelijkheid voor een veilige terugreis wil dragen, alles kan in overleg met onze planningsafdeling geregeld worden. U zult verbaasd zijn over de tarieven, die wij u daarvoor in rekening brengen!

Salders Privé

Op gebied van innovatie loopt Salders Personenvervoer voorop. Elke dag kunt u `online´ uw taxi-rit bestellen. Telefonisch bestellen behoort hierdoor tot het verleden. Voorwaarde is wel dat er een telefoon nummer meegestuurd word waarop degene die geboekt heeft te bereiken is op het moment van uitvoeren. Dit geldt niet alleen voor vervoer naar schiphol maar ook voor dagelijks gebruik of een avondje uit. Online reserveringen kunt u dagelijks doen van 06.00 tot 24.00. Telefonisch is de centrale 24 uur per dag bereikbaar.

Salders Zorg

Salders Personenvervoer voert veel vervoersopdrachten uit ten behoeve van mensen met een handicap. Met recht mogen wij ons een specialist noemen op dit gebied. Onze chauffeurs zijn speciaal voor de doelgroep geselecteerd en hebben aanvullende opleidingen gevolgd. De voertuigen die wij voor dit vervoer inzetten zijn speciaal op de vervoerswens aangepast. Op dit moment kunnen wij voor dit vervoer ongeveer twintig speciale rolstoelvoertuigen inzetten. Voor een bestralings behandeling zijn wij één van de weinige bedrijven die een chauffeur op u laten wachten. Dit alles om deze vervelende periode zo dragelijk mogelijk te houden. Voorbeelden van zorginstellingen waar wij nauw mee samenwerken: