Garage

Onze

Garage

Autobedrijf Salders is RDW erkend

Autobedrijf Salders is sinds 1 oktober 2011 RDW erkend en kunnen er in onze garage APK keuringen gedaan worden. In tegenstelling tot veel autobedrijven kunnen wij vooraf heel duidelijk aangeven wat een reparatie gaat kosten en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Onze activiteiten

Autobedrijf Salders is een hoogwaardig onafhankelijk garagebedrijf.
Onze activiteiten bestaan uit;

Het uitvoeren van onderhoud, APK en alle voorkomende reparatie- en (schade-) herstelwerkzaamheden aan lichte personen- en bedrijfswagens.
Ook kunt u bij Autobedrijf Salders terecht voor de levering en montage van banden, accessoires zoals trekhaken, carkits, car-hifi , navigatiesystemen e.d.

http://www.salders.com/wp-content/uploads/2013/05/rdwschild.jpg
Autobedrijf Salders is een garagebedrijf waarbij het persoonlijk contact met de klant centraal staat. Professionele service en kwaliteit hand in hand tezamen met het gevoel dat de klant altijd welkom is.

Autobedrijf Salders hecht veel waarde aan de kwaliteiten en ervaring van de mensen in de werkplaats. Wij beschikken dan ook over een klein, goed opgeleid werkplaatsteam met de juiste mentaliteit.

De klanten stellen het op prijs als ze vooraf weten wat er moet gebeuren en wat het gaat kosten.
Wij werken dan ook volgens zeer prominente gedragsregels. Dit geeft duidelijkheid en vertrouwen aan de klant op het gebied van werkzaamheden.

http://www.salders.com/wp-content/uploads/2013/04/autobanden21.jpg
Alle merken zijn vanzelfsprekend welkom. Binnen het team van enthousiaste medewerkers is er ook specialisme aanwezig voor de merken van Volkswagen, Mercedes, Audi, Seat, Honda en Skoda.
Uiteraard beschikt Autobedrijf Salders over de meest geschikte apparatuur om eventuele storingen of reparaties adequaat op te kunnen lossen.

Inmiddels weet een groot aantal klanten de weg te vinden naar ons bedrijf.

Ook u bent van harte welkom!