Wie wij zijn

Wie wij zijn

Uw vervoerder voor Amsterdam, ’t Gooi en Almere.
Taxi Salders heeft een breed scala vervoersdiensten binnen haar pakket. Zo verzorgen wij ondermeer het vervoer voor verschillende gemeenten, zorginstellingen, bedrijven, schoolkinderen, privé en zakelijk vervoer.

Al onze chauffeurs worden geselecteerd op stratenkennis, rijvaardigheid maar vooral op servicegerichtheid. Taxi Salders biedt u tevens de mogelijkheid (door middel van het aanvragen van een bedrijfscode) ‘online’ uw ritten te boeken die tevens op rekening gereden kunnen worden.

Het gehele representatieve wagenpark bijna 200 voertuigen is voorzien van de modernste internet verbindingen. Dat betekent voor u dat er altijd een verbinding is met de taxi die het dichtst bij u in de buurt is. De chauffeur krijgt automatisch, via de centrale uw bestelling op zijn dataterminal. Uitzonderingen daargelaten, behoren lange wachttijden daardoor tot het verleden.

Op de Centrale, het kloppend hart van Taxi Salders, houdt de computer met behulp van GPS bij waar iedere auto zich bevind en selecteert automatisch de volgende rit die zich het dichtst bij de eindbestemming bevind.

Wij hopen u snel in één van onze taxi’s tegen te komen,

Team Taxi Salders