Schiphol taxi

Schiphol Taxi Tot en met 8 personen

Indien u met meerdere personen reist of veel bagage heeft kunt u gebruik maken van onze taxibusjes. Deze kunnen maximaal 8 personen vervoeren inclusief de bagage. Iedere passagier mag een koffer en een stuk handbagage meenemen.

Reservering Schiphol taxi ieder gewenst moment mogelijk

U kunt iedere gewenst moment gebruik maken van onze scherpe tarieven. In tegenstelling tot veel andere aanbieders kunt u bij ons tot 15 minuten voor vertrek uw rit reserveren en gebruik maken van de scherpe tarieven.

Voor een vooraf besproken prijs reist u van en naar de Luchthaven. De Schiphol Taxi is eenvoudig en snel online te boeken en eventueel vooraf te betalen via i-Deal. Bedrijven die regelmatig met ons reizen kunnen een “Online-Account” aanvragen om de ritten te reserveren, wijzigen en/of annuleren vanuit een eigen omgeving.

Schiphol Taxi OOK MOGELIJK MET ROLSTOEL

klik hier om uw taxi te boeken met een vaste rolstoel of scootmobiel. Een opvouwbare rolstoel kan met de reguliere Schiphol Taxi mee mits deze opgevouwen kan worden.

 Controleer hier uw vluchtgegevens op de Schiphol pagina.
Schiphol Taxi

Schiphol Taxi ONLINE BOEKEN

Met Schiphol Taxi bent u altijd verzekerd van de beste service tegen het juiste tarief. Uw voordeel kan oplopen tot wel 60% en dat is natuurlijk een prima start van uw vakantie of zakenreis.

Let op! in een personenwagen passen maximaal 3 koffers. Indien meer bagage: 5 personen selecteren. U bent dan gegarandeerd van een personenbus.

Vaste ritprijzen

Geen verassingen achteraf

Tot maximaal 8 passagiers

Tegen zeer scherpe tarieven

Betalen via iDeal

Uw reis kan vooraf worden betaald