Vervoerssoorten

Vervoerssoorten

Salders Zakelijk

Voor zakelijk vervoer is Taxi Salders uw aangewezen partner. Op het gebied van evenementen- en congresvervoer heeft Taxi Salders een uitstekende reputatie. Ook bieden wij volledig verzorgde excursies voor zakelijke relaties. Met zowel luxe personenwagens, vip bussen en uitstekend opgeleide chauffeurs kunnen wij iedere opdracht aannemen.

Salders GROEPSVERVOER

Dagelijks worden met de 8-persoons bussen van Taxi Salders tientallen kinderen van en naar school gebracht. Tientallen ouderen worden dagelijks veilig naar hun dagopvang gebracht. Door het grote aantal voertuigen zijn wij één van de weinige vervoerders die uw grootschalige vervoersprobleem kunnen oplossen. Of het nu gaat om uw jaarlijkse bedrijfsfeest, een eenmalig evenement of een familie-uitstapje. Alles kan in overleg met onze planningsafdeling geregeld worden. U zult verbaasd zijn over de tarieven die wij u daarvoor in rekening brengen!

Salders PRIVÉ

Op gebied van innovatie loopt Taxi Salders voorop. U kunt 24 uur per dag online uw taxi-rit bestellen via de site of onze eigen App. Telefonisch bestellen behoort hierdoor tot het verleden. Voorwaarde is wel dat er een telefoon nummer meegestuurd word bij de bestelling. Dit geldt niet alleen voor vervoer naar Schiphol maar ook voor dagelijks gebruik of een avondje uit. Online en telefonisch is de centrale 24 uur per dag bereikbaar.

Salders ZORG

Taxi Salders voert veel vervoersopdrachten uit ten behoeve van mensen met een handicap. Met recht mogen wij ons een specialist noemen op dit gebied. Onze chauffeurs zijn speciaal voor de doelgroep geselecteerd en hebben aanvullende opleidingen gevolgd. De voertuigen die wij voor dit vervoer inzetten zijn speciaal op de vervoerswens aangepast. Op dit moment kunnen wij voor dit vervoer ongeveer dertig speciale rolstoelvoertuigen inzetten. Voorbeelden van zorginstellingen waar wij nauw mee samenwerken:

Flevoziekenhuis Almere / AMC Amsterdam / Zorggroep Almere / OLVG / Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis / VU medisch centrum