Rolstoel taxi

Uw Rolstoel Taxi vervoerder voor Amsterdam en Almere. Bereken uw ritprijs en reserveer direct.

rolstoel taxi salders

Rolstoel taxi – Taxi Salders –

036-5339999

Taxi Salders kan iedere vorm van vervoer aanbieden. Wij mogen ons met recht de Rolstoel specialist van Amsterdam en Almere noemen. Zo verzorgen wij ondermeer het Rolstoel taxi vervoer voor verschillende gemeenten, zorginstellingen, bedrijven, schoolkinderen, privé en UWV vervoer.

Al onze chauffeurs worden geselecteerd op stratenkennis, rijvaardigheid maar vooral op servicegerichtheid. Taxi Salders biedt u tevens de mogelijkheid online uw ritten te boeken die tevens op rekening gereden kunnen worden.

 

Wagenpark

 

Het gehele moderne wagenpark van bijna 250 voertuigen is voorzien van de modernste GPS verbindingen. Dat betekent voor u dat er altijd een verbinding is met de taxi die het dichtst bij u in de buurt is, hierdoor krijgt de chauffeur automatisch via de centrale uw bestelling op zijn boordcomputer. Uitzonderingen daargelaten, behoren lange wachttijden daardoor tot het verleden.

 

CENTRALE Taxi Salders

Op de Centrale van Taxi Salders houdt de computer met behulp van GPS bij waar iedere Rolstoel Taxi zich bevind en selecteert automatisch de volgende rit die zich het dichtst bij de eindbestemming bevind.

Wij hopen u snel in één van onze Rolstoel Taxi’s tegen te komen,

Het Team van Taxi Salders.

Code Veilig Vervoer Rolstoelinzittenden

In 2001 is landelijk de Code Veilig Vervoer Rolstoel inzittenden opgesteld. Hierin is opgenomen hoe passagiers in een rolstoel zo veilig mogelijk vervoerd moeten worden en Taxi Salders houdt zich vanzelfsprekend strikt aan deze code. Ons wagenpark voor rolstoelvervoer bestaat uit tientallen moderne rolstoeltaxi’s en rolstoeltaxibussen. De rolstoeltaxibussen zijn voorzien van speciale automatische rolstoel vastzet banden voor de allerbeste en veiligste rolstoel vastzet garantie.

In welke regio rijden de Rolstoel Taxi’s?

Rolstoeltaxi’s en rolstoeltaxibussen van Taxi Salders rijden door de hele regio, maar voornamelijk in Amsterdam en Almere. Sommige rolstoelbussen rijden zelfs door heel Nederland. Taxi Salders vervoert ook rolstoelpassagiers, rolstoelen, rollators, en minder valide taxipassagiers voor opdrachtgever UWV.